Атанас Мерджанов: Убедителната социална политика на Община „Тунджа“ е емблема на социалната политика в България

Сеп 30, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 2498

Убедителната социална политика на Община Тунджа е емблема на социалната политика в България

„Убедителната социална политика на Община Тунджа е емблема на социалната политика в България”. Това заяви  при откриването на кампанията на Коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски” в село Веселиново депутатът от левицата и говорител на БСП Атанас Мерджанов. Представени бяха кандидатът за кмет на община Тунджа Георги Стоянов Георгиев, листата на кандидатите за общински съветници и на кандидатите за кметове на кметства в общината, издигнати от Коалицията и подкрепени от Български антифашистки съюз и Отечествен фронт „Тунджа”.

 „Ще продължим с открити лица, чисто сърце и отговорност да работим за по-доброто бъдеще на хората и на нашата Община Тунджа”, заяви Георги Стоянов Георгиев - кандидат за кмет на община „Тунджа” и водач на листата за общински съветници. Кандидатът за кмет на Веселиново Татяна Стоева емоционално сподели, че сърцето й е от дете е обгърнато с лявата идея. Нели Славова, председател на Общински съвет на БСП-Тунджа и кандидат за общински съветник бе категорична, че ще работи по съвест и ръководейки се от лявата социална идея, която ще допринесе за по-доброто и по-светлото бъдеще на общината. „Ще отстоявам продължаване на принципите за прозрачност и достъпност в работата“ , заяви кандидатът за общински съветник от с. Веселиново Владимир Стоев. Според Иван Георгиев – председател на Областния съвет на ЗС „Ал. Стамболийски” - коалиционен партньор и кандидат за общински съветник социалната идея е с дълбоки корени в земеделското движение и ще бъде продължена заедно с коалиционните партньори от БСП.

В празничното откриване на кампанията присъстваха народният представител от БСП Лява България Кирчо Карагьозов, жители от 44-те села на община Тунджа, приятели и симпатизанти на БСП и ЗС „Александър Стамболийски”, жители на с. Веселиново. В празничната програма участваха народната певица Михаела Иванова, родом от с. Веселиново, младата изпълнителка от с. Роза – Величка Русева – автор на Песен за Тунджа и Фолклорен ансамбъл „Тунджа”.