БСП-Ямбол: Нека в днешния празничен ден да изразим общото ни желание за мир, икономически просперитет и духовно израстване

24.06.2024 г.

Уважаеми съграждани,

         Всеки празник е повод за размисъл къде е мястото му в  живота на всички нас, но с особено уважение, 31-а години след възстановяването му, отбелязваме и като светски Ден на Ямбол, религиозния Свети Дух. Той е един от ярките християнски символи на вярата, която ни е съхранила като общност във времена на възход и падения и продължава да съгражда днешния облик на града ни.

       Общинската организация на БСП в Ямбол вярва във вас, уважаеми съграждани, че ще съхранявате нашите традиции и обединени от желанието да направим родния ни град още по-прекрасен, още по-добро място за живот на идните поколения, ще запазите своя устрем на строители в съвременна България! Вие сте хората, които пазите непреходните човешки ценности в нашия град и неговата достолепна история повече от 1300 години. Верни на принципите си, ще продължим да я пишем заедно. В този тържествен ден ви пожелаваме оптимизъм и самочувствие на хора, които със собствените си ръце и ум съграждат успешното развитие на нашия Ямбол.       

         Нека в днешния празничен ден да изразим ясно общото ни желание преди всичко за мир, за икономически просперитет и духовно израстване, за да бъдем достойни наследници на нашите предци. Защото Ямбол – това сме ние! И от нас зависи с любов и отговорност да  пазим постигнатото в годините назад и да градим модерния облик на общината за в бъдеще.

           Честит празник на всички вас, за които Ямбол е гордост и кауза, отговорност и надежда за по-добро бъдеще!

                                                    Общинска организация на БСП-Ямбол