Кандидатите на „БСП за България“ продължават инициативата „Памет и слава“

Nov 03, 2021 ЯМБОЛ Новини Избори 0 998

03.11.2021 г.

Да възстановят липсващите букви от имената на паметника на загиналите във войните в с. Каменец се ангажираха кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“. Паметникът е един от най-внушителните в региона, но за съжаление имената на загиналите във войните, които са на достъпна височина, ги няма. „След изборите ще направим всичко възможно да установим липсващите имена и на ги възстановим“, ангажира се водачът на листата Кристиан Вигенин.

Кандидатите на „БСП за България“ продължават с обиколките си в региона и заедно със срещите с хората реализират и инициативата „Памет и слава“, с която отдават почит към паметта на загиналите за свободата и независимостта на България местни герои.

В община Стралджа те почетоха първо паметта на загиналите от Александрово, след това положиха цвете пред паметника на загиналия едва на 20 години антифашист Костадин Дойчев в Поляна, почетоха паметта на загиналите във войните от с. Каменец, отдадоха почит на загиналите във войните от с. Войника, поклониха се и пред паметта на загиналите  антифашисти в местността „Даржевица“, сведоха глави и пред паметника на загиналите във войните в Иречеково, във Воденичане, Джинот, Зимница. В Стралджа положиха цветя и пред трите паметника в  парк „Младост“ в града, накрая отдадоха почит и на загиналите за България от с. Лозенец.

Срещите с избиратели в Ямболска област продължават, защото кандидатите за народни представители чрез тях пишат регионалната си програма за решаване на проблемите, посочени от хората.