"БСП за България" стартира предизборната си кампания в Ямбол

Фев 28, 2017 ЯМБОЛ Новини БСП 0 2445

Кристиан Вигенин: Ще победим и ще се преборим с мафията и корупцията!

Старт на предизборната си кампанията даде Коалиция "БСП за България" в Ямболска област с официално представяне на кандидатите за народни представители. За доверието на хората и за промяната на България в червената листа ще работят професионалисти от различни сфери, добре познати на местното население, млади и креативни хора, както и доказани парламентаристи." Сега пред нас стои едно огромно предизвикателство. В един променящ се свят да направим така, че и България да се промени, за да намери своето достойно място сред европейските народи." Това каза водачът на листата Кристиан Вигенин. "Идваме с амбицията да се преборим с мафията, да се преборим с корупцията и с престъпността, да се преборим със сенчестия бизнес, който източва държавен ресурс за собственото си облагодетелстване, а после с тези пари се опитва да купува избори." - допълни още той .  

На осма позиция в листата е Елена Анева- човек ,който отлично знае как се печели доверието на хората и колко трудно е да го запазиш през годините. От 1993 година тя се явява на местните избори за кмет на с.Воден и от тогава до сега познава само победата . На седма позиция  е Владимир Стоев -на 35 години от с. Веселиново. Той е млад човек, избрал да се върне и да  живее в родния си край, след дипломирането си по "Психология". Работи в Община "Тунджа" и продължава да повишава квалификацията си , като понастоящем следва "Предприемачество и мениджмънт" . Каузата, зад която застава Владимир, е младите хора да могат да се реализират в България. Шестото място е гражданска квота , тя е заемана от Нина Терзиева, зам.-кмет на община Болярово. "Хората искат по-достоен живот в България. Добри доходи и сигурност и в малките населени места. Аз представлявам хората, които искат тази промяна", каза кандидатът за народен представител Нина Терзиева. Още едно младо лице в листата на "БСП за България" за Ямболска област - петата позиция е за Янко Добрев. Той е активен млад политик, с опит в местното управление на община Стралджа. Като общински съветник работи за реализирането на младежки политики в общината. От 2016 година е секретар на НЧ "Просвета", гр.Стралджа.  Редуването младежка креативност с опит и приемственост в листата на "БСП за България"  продължава с четвъртата позиция, на която е народният представител от 42-рото и 43-тото Народно събрание Кирчо Карагьозов. "Отново сме в предизборна кампания. За мен кампанията е състезание на идеи. Идеите в платформата на "БСП за България" са решенията, които хората очакват и искат да се случат. Сигурен съм, че те ще бъдат чути и следващото управление на България ще бъде на Левицата." - това заяви кандидатът за народен представител, юрист по образование Кирчо Карагьозов. Още една гражданска квота в листата на БСП е третото място за арх. Даниела Сивкова. Тя е председател на регионалната колегия и член на Управителния съвет на Камарата на архитектите в България. "Търсейки промяната, БСП се обърна към личности с добър авторитет в обществото, за да може те да бъдат мост между политици и граждани.", сподели арх. Сивкова. За мен националния интерес и националното достойнство не са само емоция, а кауза и мисия, по която има много работа. БСП доказа, че те трябва да се защитават и с разум", подчерта единственият архитект в листите на БСП. Втори в листата за депутати от ямболския регион от "БСП за България" е Николай Пенев. Добре познат в града и в областта, председателят на БСП в Ямбол и бивш областен управител изрази пълна увереност, че Коалиция "БСП за България" ще бъде победител на тези избори. "Хората показаха,че искат промяна с вота си на отминалите президентски избори. Сигурен съм, че това отново ще се повтори на 26 март с бюлетина номер 10. Ние ще работим в защита на българската икономика и българското земеделие, един от приоритетите ни е и сигурността по границите на България.", подчерта Николай Пенев.

Залата се оказа тясна да побере гостите, симпатизантите, членовете и приятелите на лявата идея, дошли да пожелаят успех и победа на кандидатите за народни представители.

"За мен е чест да бъда отново водач на листата на БСП в Ямбол. От 2005 година, когато за първи път получих доверието на хората от ямболска област, аз научих много, сигурно съм направил и грешки, вече не съм от новите лица, както тогава, но искам в следващите четири години с натрупания опит и работата си да се отблагодаря на хората, които ми дадоха старт в голямата политика преди 12 години.", подчерта Кристиан Вигенин и се обърна към присъстващите: "Нека заедно да поискаме и да направим промяната, за бъдещето на България!"