Спортен празник в с. Роза се проведе по инициатива на кандидатите на левицата

Окт 12, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1879

Празникът продължи с концерт на младата певица от с. Роза Величка Русева

По инициатива на Коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски” и Радослав Стоянов - кандидат за кмет на село Роза, община Тунджа, в селото се проведе спортен празник. Кандидатът за кмет на Тунджа Георги Георгиев с основание го определи като празник на младостта и бъдещето, защото инициативата събра в едно представители на младите хора от различни села на общината, обединени заедно за по-доброто бъдеще на Тунджа.
Във футболния турнир, проведен на стадиона в селото, след оспорвани срещи и дузпи, на първо място се класира отборът на село Крумово. С много емоции бяха съпроводени игрите по пейнтбол, дартс, стрелба с лък, дърпане на въже и балансната кула Дженга.
В празника участваха и най-младите кандидати за кметове, издигнати и подкрепени от Коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски”: Галин Пантелеев – с. Генерал Инзово, Радослав Стоянов – с. Роза, Христо Христов – с. Кабиле, Ангел Дойчев – с. Крумово, Диана Илиева – с. Чарган. Обсъдени бяха въпроси, свързани с досегашната работа в областта на ученическия и масов спорт, подкрепата, която общинското ръководство оказва на спортните клубове и стореното по поддръжката на спортната база. 
Кандидатът за кмет на община Тунджа Георги Георгиев заяви, че през новия мандат специално място ще бъде отредено на по-пълноценното използване на ресурса на река Тунджа за развитие на водни спортове с помощта на неправителствени организации и клубове.  Празникът продължи с концерт на младата певица от с. Роза – Величка Русева – автор на текста и музиката на „Песен за Тунджа”.