Миков в Болярово: Интересите на много голяма част от българските граждани са защитени в политиките на БСП

Окт 12, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 2210

Доверието, което давате на Христо Христов 5 мандата, е висока оценка за него и БСП 

„Дясната политика не държи на малките общини и на обикновените хора. БСП обаче е национална партия и държи на всички български граждани. Интересите на много голяма част от тях са защитени в политиките на БСП“. Това заяви председателят на партията Михаил Миков в Болярово, където подкрепи Христо Христов за кмет на общината, кандидатите за кметове на населени места и за общински съветници от левицата. „Не приемаме, че сега всички партии от управляващата група излизат със свои кандидати и търсят подкрепа, очаквайки да се забрави направеното от тях през последната година“, категоричен бе лидерът на левицата.

Миков подчерта, че Болярово е в първите редици на БСП
и общината е пример защо не трябва да се окрупняват общини. „Най-близо до хората са кметовете и общинските съветници. Нашите кандидати имат професионален, политически опит и платформа, обърната към хората в малките населени места“, обясни председателят на БСП. По думите му независимо къде се ражда българският гражданин и какви са възможностите на неговите родители, трябва да може да се развива и да е достоен гражданин на България.

„Жителите на Болярово вече 5 мандата давате доверие на нашата платформа. Вашата подкрепа е висока оценка за БСП, но и за Христо Христов и хората в нашата листа“, заяви Миков.

 

Христо Христов: Постигнахме много до момента. БСП ще продължи да управлява Болярово

„Като кмет винаги съм се старал общинската администрация да бъде единна и да прави всичко с грижа за всички хора на територията на общината. Трябва да успокоим хората и да намалим разделението между тях“. Това заяви кандидатът на левицата за кмет на Болярово Христо Христов. Като основна своя и на левицата цел той посочи Болярово и  населените места в общината да станат по-добро място за живеене. „БСП е силна и ще продължи да управлява и в следващите 4 години“, категоричен бе Христов. Той подчерта, че много неща са били постигнати – 42 реализирани проекти и  22 млн. лв. инвестиции в различни сфери. „Трябва да покажем твърдо, че и когато на власт е друга политическа сила, БСП винаги оцелява, защото сме последователни и сме близо до хората. Още на първи тур ще спечелим кмет на общината, 8 общински съветници и 7 кметски места на населени места“, заяви Христов.

 

Атанас Мерджанов: БСП ще се бори срещу окрупняване на общините

Изпълняващият длъжността кмет на община Болярово Нина Терзиева призова ръководството на БСП да не преустановява усилията си за прекратяване на говоренето за закриване на малките общини и призова държавата да се върне в малките населени места. „Проблемите на малките общини са в центъра на вниманието при провеждане на лявата политика“, отговори Атанас Мерджанов. Той бе категоричен, че БСП няма да допусне приобщаването на малки общини към големи – Болярово към Елхово или Тунджа към Ямбол.