БСП-Стралджа стартира  предизборната  си кампания „Заедно продължаваме напред”

Сеп 30, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 2100

Атанас Мерджанов постави отличен на кмета на Стралджа Митко Андонов и го подкрепи за нов мандат

„Постигнахме много. Новите ни цели са още по-смели, ще продължим напред заедно”. Това заявиха социалистите от Стралджа на своя предизборен митинг, който събра на площада в общинския център  хора от различни поколения и всички селища на общината. Певческите групи на клубовете „Златна есен” Стралджа, групите за автентичен фолклор  на читалище Поляна,  Палаузово, Войника излязоха с прекрасните си народни носии и изпяха любими народни песни.

„Община Стралджа може и трябва да бъде добро място за живеене. Наясно сме какво още трябва да направим. Имаме сериозна програма, възможностите, желанието, ресурсите, за да се справим! Ще продължим започнатото!”, заяви водещият Кольо Пехливанов, който представи кандидатите за кметове на населени места и кандидатите за общински съветници. Множеството  посрещна с ръкопляскания  обявяването на кандидатурата на Митко Андонов за кмет на община Стралджа – четвърти мандат и кандидатите на БСП, с разнообразни професии, висока квалификация, с натрупан  сериозен опит, с конкретни постижения, всеки от тях  с доказан авторитет и влияние, млади и по-възрастни , в един балансиран състав, който наистина удовлетворява претенциите на различните поколения.

„От 2003 г. до сега БСП в община Стралджа печели всички избори и е първа политическа сила”,  подчерта в обръщението си Мария Толева, председател на ОбС на БСП. Тя припомни, че за кандидатите от листите на партията  най-важното остава грижата за хората. „Подкрепете ни, за да вземаме заедно решенията и  да продължим съвместната  работа за доброто на общината, на всеки човек в Стралджа и останалите населени места”, каза тя.

Шестица за досегашната работа на Община Стралджа, под ръководството на опитния и доказал организационните си възможности кмет Митко Андонов, постави депутатът от левицата и говорител на БСП Атанас Мерджанов. Той припомни успехите на Стралджа през последния мандат и изрази увереността си, че както и досега общината ще следва неотклонно своя път напред. Категорични в своите послания и с пълна увереност в изборната победа  бяха Николай Савов, кандидат за кмет на с.Иречеково и от името на младите - Цветелина Тончева, кандидат за общински съветник.

Митко Андонов, кандидат за кмет на общината, не скри радостта си от присъствието на множеството на площада, въпреки студеното време. Той насочи вниманието към новата програма на партията, която засяга всички области на живота в града и общината. „За сигурността, за просперитета, за доброто утре на общината, гласувайте с бюлетина номер 6!” , прикани той, за да последват възгласите „Победа, победа!”.

Атанас Мерджанов  връчи партийни карти на новоприети членове на БСП, като им пожела да работят с жар и ентусиазъм. Минути по-късно сцената грейна в пъстрите народни носии на танцьорите от ансамбъл „Въжички” Стралджа и танцов състав при читалище Иречеково. С ръкопляскания беше посрещната и обичаната странджанска народна певица Жечка Сланинкова, която получи прекрасен букет от г-н Андонов. Най-хубавите песни на Странджа прозвучаха на площада в Стралджа. Развявайки българския трибагреник тройно хоро поведе  Митко Андонов.