Кристиан Вигенин: Тръгваме с амбициозна програма за по-високи доходи и контрол на инфлацията

БСП регистрира листата си за народни представители в Ямбол

"БСП за България" беше сред първите коалиции, регистрирали кандидатската си листа в Ямбол за изборите на 2 април. В първите минути след регистрацията вчера водачът на листата Кристиан Вигенин се обърна към избирателите с думите: „Днес е ден за искане на прошка и аз искам прошка от българските граждани затова, че толкова месеци вече парламентът не успя да постави България на пътя на стабилността и прогреса. Надявам се тази прошка да ни бъде дадена на 2 април и от 2 април нататък както България, така и БСП да тръгне нагоре.“

Кристиан Вигенин подчерта още, че листата, обновена на 70% и при средна възраст на кандидатите 43 години, е баланс от опит, знания и младост. Общинските организации в област Ямбол и коалиционните партньори ще изпратят в 49-ото Народно събрание личности, чиято кауза е да възродят родината ни. По думите му Коалиция "БСП за България" тръгва с амбициозна програма, която трябва да гарантира по-високи доходи, контрол на инфлацията, по-добро здравеопазване, образование, развитие на енергетиката и преди всичко - мир, стабилност и невъвличане на България във военни конфликти.

"С тези идеи и с тази програма се надяваме да спечелим доверието на повече граждани. И аз се обръщам към всеки един от гражданите на област Ямбол да гласуват доверие на партиите, които са доказали, че могат да управляват успешно, а БСП е първа сред тях", каза още Вигенин.