Кристиан Вигенин: Успяваме, защото сме отбор, обединени и силни

Юли 08, 2021 ЯМБОЛ Новини Избори 0 777

08.07.2021 г.

Успяваме, защото сме отбор, а сега сме още по-обединени и по-силни. С тези думи водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин се обърна към стотиците членове и симпатизанти, изпълнили центъра на Ямбол при закриване на областната предизборна кампания на левицата. Той подчерта, че изборът не е само за народни представители, а за промяна на посоката за развитие на България и че от гласуването в неделя зависи дали тя ще бъде в интерес на всеки български гражданин.

Вигенин припомни, че още преди 5 години Ямболска област е повярвала в носителя на промяната  -  от президентските избори досега БСП доказва това с изборните си победи в района.

„Нашите ангажименти от предишната и от тази кампания остават, всички ваши искания са в нашата регионална програма за област Ямбол и се ангажираме да ги изпълним“, припомни Кристиан Вигенин и ги очерта:

„Ямбол ще има нова болница, въпреки всички драми, въпреки лъжите на ГЕРБ в продължение на години, въпреки лъжите, които се разпространяват в тази кампания. Аз ви обещавам – Ямбол ще има нова болница с модерна апаратура и с добри лекари.

Ямболска област ще има пътища, по които може да се кара без да си трошите колите.

Селата от Ямболска област ще влязат в 21 век, ще имат вода, ще имат достъп до интернет.

Хората ще имат транспортна свързаност и достъп до здравеопазване.

Гарантирам ви, че ямболският бизнес ще работи и ще се развива без политически натиск, ще може свободно да се развива, да създава работни места и благосъстояние за цялата област.

Гарантирам ви, че малките и средни производители ще имат цялата подкрепа на държавата.

Гарантирам ви, че младите хора ще искат да остават в Ямбол, да планират своето бъдеще тук и ще получат добро образование за своите деца, добра перспектива за живот.

Възрастните хора -  нашите майки и бащи, баби и дядовци ще живеят достоен живот с по-високи доходи и с достъп до здравни услуги.

Ще има безплатно и достъпно здравеопазване и образование за всеки“.

В края водачът на листата заяви, че целият отбор ще работи упорито да реализира заявеното. Ще работи така, че хората  да се гордеят с избора си в неделя с номер 4 и в машините, и в бюлетините.

Поздрав към всички бяха изпълненията на ямболската рок група „Туин Пийкс“, фолклорната певческа група към НЧ „Васил Левски 1950“ с. Хаджидимитрово и момчетата от фолклорния състав „Мераклии“, а присъстващите пяха и танцуваха с тях.