Народните представители от ПГ на „БСП за България” ще се срещнат с гражданите от Бургаска и Ямболска област

Nov 20, 2018 Новини Избори 0 4035

Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани.

 Продължават срещите на народните представители от ПГ на „БСП за България” с граждани, на които те представят „Визия за България”. На 21 ноември /сряда/ депутатите ще са в Бургаска и Ямболска област.

Срещи в област Бургас

От 18:00 ч.,  в залата на х-л "Бургас", в Бургас народните представители от ПГ на "БСП за България" Светла Бъчварова, Радослав Стойчев, Стефан Бурджев и Даниел Йорданов ще се срещнат със земеделските производители.

 От 17:30ч., в Малко Търново, в клуба на пенсионера народните представители от ПГ на "БСП за България"  Жельо Бойчев, Чавдар Велинов и Димитър Стоянов ще разговарят с жители на общината.

 От 17:30 ч., в читалище "Отец Паисий", в Созопол, пред жителите на града "Визия за България" ще представят народните представители от ПГ на "БСП за България" Георги Йорданов, Таско Ерменков и Иван Ченчев.

 От 17:30 ч. читалище "Просвета", в гр.Сунгурларе  депутатите Весела Лечева, Веска Ненчева и Георги Андреев ще разговарят с хората от града.

 От 16:00 ч. с. Люляково, народните представители Валентина Найденова и Кольо Милев ще представят Визията в читалището на селото. По - късно, от 18.00 ч. те ще разговарят с жителите на с. Просеник в читалището на селото.

 От 17:30ч., в зала "Мелсас", в Несебър секретарят на  ПГ на "БСП за България" Филип Попов и народните представители Кристина Сидорова,  Красимир Янков и Георги Стоилов ще разговарят с жители на морската община.

 

Срещи в област Ямбол

 От 18:00ч., в Кукления театър, в гр. Ямбол зам.-председателите на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски и  Крум Зарков, секретарите на групата Кристиан Вигенин и Ирена Анастасова, и  народният представител Николай Пенев ще представят "Визия за България" пред жители на областния град.

От 15:30ч., в читалището на с. Войника народните представители от Антон Кутев и Донка Симеонова ще разговарят с хората от селото. По-късно, от  17:00 ч. те ще се срещнат с жителите на гр. Стралджа. Срещата ще се проведе в клуба на пенсионера.

В 13:00ч., в читалището на с.Болярово депутатите Светла Бъчварова, Радослав Стойчев, Стефан Бурджев и Даниел Йорданов ще се срещнат със земеделски производители.

От 15:30 ч.,  в читалището  на  с. Мамарчево ще започне срещата на  зам.-председателя на ПГ на "БСП за България" Крум Зарков с жители на селото.

От 15:30ч., в читалището, с. Воден народният представител от ПГ на "БСП за България"  Николай Цонков ще представи "Визия за България" пред жителите на населеното място.

В 15:30ч., в читалището на с. Голямо Крушево ще започне срещата на жителите на селото с депутата от левицата Денчо Бояджиев.

От 15:30ч., в читалището, в с. Попово народният представител от ПГ на "БСП за България" Димитър Георгиев ще разговаря с хората от селото.

От 15:30ч., в читалището, в с. Стефан Караджово народният представител от  ПГ на "БСП за България" Георги Гьоков ще представи Визията.

От 15:30ч., в с. Малко Шарково зам.-председателят на ПГ на левицата Георги Свиленски ще разговаря с жители на селото. Срещата ще се проведе в читалището

От 17:00 ч., в клуба на БСП,  в Елхово зам.- председателят на ПГ на БСП Христо Проданов и народните представители Александър Симов, Николай Пенев, Нона Йотова и Иван В. Иванов ще разговарят с обществеността.

От 13:00ч., в читалището на с. Бояново  народните представители Нона Йотова и Иван В. Иванов ще разговарят с хората от селото.

От 14:30ч., в с. Раздел народните представители от ПГ на "БСП за България" Христо Проданов и Николай Пенев ще представят "Визия за България". Срещата с жителите на населеното място ще се проведе в залата на читалището.

В читалището на с. Лесово, от 15.00 ч. народните представители Александър Симов, Нона Йотова, Иван В. Иванов ще проведат среща с жителите на селото.

От 15:30 ч., в сградата на общината, в Тунджа депутатите Светла Бъчварова, Радослав Стойчев, Стефан Бурджев и Даниел Йорданов ще разгоравят с жители на общината.