Младежи от Ямбол посетиха Народното събрание

По покана на международния секретар на БСП за България Кристиан Вигенин  младите социалисти от областта се запознаха с работата на Народното събрание

По покана на международния секретар на "БСП за България" Кристиан Вигенин  младите социалисти от областта се запознаха с работата на Народното събрание. Те имаха възможността да наблюдават дебатите и гласуването по Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за предучилищното и училищното образование.

Младите хора проведоха среща  в зала „Запад” и всеки от тях можеше да зададе въпроси, които ги вълнуват относно работния ден на народните представители, организацията и дейността на националния парламент. Срещнаха се и с председателя на НС на БСП Корнелия Нинова, както и с Николай Пенев – също депутат от ямболска област.

По-късно посетиха централата на БСП за задълбочен политически разговор с Евгени Кандиларов -  член на Националния политически институт към БСП, Кирил Добрев – зам.- председател на НС на БСП и Кристиан Вигенин – домакинът на Младежкото обединение от Ямбол.

Социалистите споделиха, че тези посещения са изключително полезни за младите хора, защото по този начин виждат отблизо работата на народните представители и сериозния ангажимент, който поемат към обществото да работят за неговия интерес.