Митко Андонов: Нашият свят е нашата община, ще продължим да надграждаме!

Окт 23, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 2010

За новия ден на община Стралджа с бюлетина №6

Активна и позитивна, така може да се определи предизборната кампания на Българската социалистическа партия в община Стралджа. Кампания, която имаше за цел посланията да достигнат до всеки човек, във всяко населено място.

12- те  години на управление от Митко Андонов като кмет на общината, са показателни. Постигнатите резултати са във всички направления, във всяко населено място. Обновени училища, детски градини, читалища, ремонтирани  църкви, паметници, изградени нови, привлечени инвестиции  по различни програми и европейски фондове, разработени и реализирани десетки проекти, сериозна социална политика за нуждаещите се, внимание към децата и младите, съвместна дейност с бизнеса и НПО.

„За всеки човек, за всяко населено място – с внимание и грижа!“, на това наблягаха кандидатите на БСП. 17-те кандидати за общински съветници сред които млади, напористи, образовани хора с огромно желание да дадат своя принос за развитието на родния край, но и опитни, квалифицирани, достойни и мъдри  хора, доказали възможностите си.

„Нашият свят е нашата община! Ще продължим да работим, за да се променя той към все по-добро!  Поставените цели ще стават все по-сериозни и значими, а пътят на развитието, на обновлението  – все по-ясен!”, категоричен бе Митко Андонов, кандидат за кмет на общината за четвърти мандат. Всяка негова дума беше потвърждение на това, че с усилия, решимост, воля и енергия  през следващите четири години  Стралджа и общината ще направи своята крачка още по-напред. Сред предстоящите задачи са проектите за саниране на жилищните блокове в Стралджа, изграждане на водопроводна мрежа в Иречеково и Зимница, път Иречеково-разклон Воденичане, изпълнение на проекта за използване на топлата вода за отопление на учебните сгради в Стралджа, изграждане на площадка за зимно поддържане и кооперативен пазар с подход към АМ „Тракия” между Воденичане и Стралджа, привличане на инвеститори и откриване на нови работни места, подпомагане на земеделските производители, стимулиране на животновъдите