Георги Георгиев: Силни сте, когато сте единни

Окт 22, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 2161

Кандидатът на левицата за кмет на Тунджа се срещна с жители на Крумово

„Уроците за човешко отношение към хората, за грижата към тях, научих в родното си село Крумово.” Това заяви кандидатът за кмет на община Тунджа Георги Стоянов Георгиев, издигнат от коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски”, на предизборна среща в с. Крумово. В препълнената зала на читалището той благодари на своите родители, учители и съселяни за подкрепата, оказвана през изминалите 12 години в името на по-доброто бъдеще на Крумово и на хората в 44-те села на общината. „Уверявам ви, че този принцип на човешко отношение към хората съм спазвал през целия си съзнателен живот и най-вече като кмет на нашата прекрасна община. Винаги съм можел да ви гледам честно и открито в очите, защото никога не съм ви подвеждал и никога не съм ви лъгал”, добави Георги Георгиев.

Десетки хора от различни възрасти изразиха своята признателност и благодарност за това, че с работата си е оправдал по категоричен начин гласуваното му доверие. Като положително хората оцениха облекчения бюджет на младите семейства чрез отмяна на таксата за посещение на детските градини; безплатните закуски, безплатното обедно хранене за всички ученици и осигурените плодове; целодневната организация на учебния процес, предоставените стипендии и еднократно финансово стимулиране на техните деца, ученици и студенти. Родителите изказваха благодарност на кандидата за кмет на община Тунджа Георги Георгиев и за съхраненото начално училище, въпреки намаления брой деца, които се учат в него.

Възрастни хора благодаряха за осигурената от общината безплатна храна, която получават ежедневно, за чудесните условия в обновения със средства от общината клуб на пенсионерите, за безплатните медицински прегледи, за ремонтираното читалище.

„Златно момче е нашия Гошо!”, с усмивка и гордост казваха хората от Крумово.

Георги Стоянов Георгиев категорично заяви, че всички тези грижи и провежданите до сега политики с мисъл за по-доброто бъдеще на община „Тунджа” и нейните хора, ще продължат и през следващия мандат. Той с отговорност застана зад кандидатурата на младия кандидат за кмет на селото – Ангел Дойчев, който е от ромски произход. Неговата интелигентност, доброта и човешко отношение към всички, са гаранция за успешната работа на един кмет. „Днес е вашия ден да сплотите още повече съюза между българи и роми в село Крумово, за да дадете сили и да подкрепите с № 12 вашия кандидат за кмет Ангел Дойчев!”, призова Георги Стоянов Георгиев участниците в срещата.