Кандидатът за кмет на с. Бояджик Елена Маджарова: Аз ще продължа да работя така, както и досега – по закон и по съвест, безкористно и честно

Окт 18, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 2234

Искам да съм част от живота на Бояджик и да оставя следа след себе си

„Приех да работя за Бояджик, защото искам да съм част от неговия живот-чрез работата си да оставя следа след себе си.” Това заяви Елена Маджарова - кандидат за кмет на село Бояджик за втори мандат, подкрепена от БСП, по време на предизборната среща в община Тунджа.

В словото си Маджарова изброи придобивките за с. Бояджик през мандат 2011-2015 година, осъществени от ръководството на община Тунджа и с подкрепата на местната общност. Най-съществената е изграденият допълнителен водопровод, благодарение на който в домовете на хората вече има постоянно течаща питейна вода. Тя подчерта, че е извършен ремонт и преустройство на сградата на детската градина, в която вече е открита втора група и са обхванати всички деца, които подлежат на обучение. „Със средства от Публично-инвестиционната програма се изгради детска площадка с подходи и рампа към нея. Подменена е дограмата на училищната сграда, както и тръби от канализацията, отвеждаща отпадните води на училището“, каза още тя. По нейните думи са заздравени и измазани носещите колони на читалищната сграда, извършен е ремонт на стълбището и поставен парапет за безопасно придвижване на възрастни и инвалиди. „Сградата на кметството също е с нова визия - измазана и боядисана, а покривът – частично ремонтиран. Направен е ремонт на Здравна служба и ремонт на пода на зъболекарския кабинет“, допълни още Маджарова.  Кандидатът за кмет уточни, че са извършени и неотложни аварийни ремонтни дейности: асфалтиране, кърпежи и отводняване на улици. Тя поясни, че е доставено частично оборудване на футболния стадион. „Клубът на пенсионера получи, като дар от общината, телевизор и озвучителна техника. Осигурена е безплатна храна на инвалиди и хора без доходи. Селото е класирано на трето място в конкурса „Най-чисто населено място”, каза още тя.

В своята предизборна програма Елена Маджарова е заложила ремонт на уличната мрежа, саниране на училищната сграда, ремонт на покривната конструкция на физкултурния салон, вътрешно измазване и подмяна на дограма, ремонт на сцената и гримьорните в салона на читалището, ремонт и оборудване на футболния стадион (привеждането му във вид, отговарящ на изискванията за игра на отбори от „В“ аматьорска футболна група), ремонт на стаите от втория етаж и покрива на ЦДГ и на пенсионерския клуб, разкриване на фитнес зала и редица други нови придобивки за селото.

„Аз ще продължа да работя така, както и досега – по закон и по съвест, безкористно и честно. Ако прецените, че сме достойни за нов кредит на доверие, подкрепете ни в интегралните бюлетини за кметове и общински съветници, отбелязвайки с № 12 в нея!”, заяви Елена Маджарова.

Кандидатурата на Елена Маджарова беше подкрепена от кандидата за кмет на община Тунджа Георги Георгиев, от Иван Георгиев – председател на Областния съвет на Земеделски съюз „Александър Стамболийски” и коалиционен партньор, от Нели Славова – председател на Общински съвет на БСП Тунджа и от народния представител от парламентарната група на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кирчо Карагьозов.