Георги Георгиев към жителите на с. Кабиле: Ще продължим с отговорност да работим за вашите достойни дни

Окт 16, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1696

Кандидатът на левицата се ангажира да продължи да работата си с грижа за хората

В обновената зала на читалището в село Кабиле кандидатът за кмет на община Тунджа Георги Георгиев и кандидати за общински съветници, издигнати от коалиция „БСП - ЗС „Александър Стамболийски”, проведоха предизборна среща с жители на селото.

„Кабиле трябва да запази автентичността си и своевременно да приеме ново и модерно развитие”, заяви кандидатът за кмет на селото – Христо Христов, зад чиято кандидатура застава коалицията. Той представи предизборната си програма. В нея е заложено търсене на възможности за изграждане канализация за отпадни води, разработване и реализиране на нов проект за изграждане на отводнителен канал в югозападната част на селото, намиране на трайно технологично решение за подобряване проводимостта на втория отводнителен канал, нов проект за оформяне на центъра на селото и за ново осветление, съдействие за разкриване на лекарска и зъболекарска практики.
Георгиев подчерта, че село Кабиле е емблематично не само за община Тунджа, но и за Ямболска област и за България. Поради това и инвестициите, вложени тук  през изминалия мандат за решаване проблемите на с. Кабиле, са значими. Той припомни, че по изрично настояване на ръководството на общината е станало възможно изграждането на връзка между село Кабиле и автомагистрала „Тракия”. 
„Изграден беше нов водопровод, чрез който се реши проблема с водоснабдяването на жителите. Привлечен беше един от най-големите стратегически външни инвеститори в България – веригата Лидл, да изгради именно в индустриалната зона на Кабиле втория в страната логистичен център със складова база. Подобрено е състоянието на важни за селото улици. Извършени са ремонти на детската градина и част от сградата на закритото училище. В момента тук общината изгражда един от най-добрите стадиони в Ямболска област – с обслужваща сграда, трибуни, игрища за футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт, паркинг.
Всичко това оформя днешния съвременен облик не само на село Кабиле, а и на цялата община Тунджа. Това е и политиката на БСП и ЗС „Ал. Стамболийски”, която ще продължим - с професионализъм в работата и с грижа за хората. Гласувайте с № 12 в трите интегрални бюлетини за достойните дни на община Тунджа, призова Георги Стоянов Георгиев.