Хората в Маленово: Чест е да гласуваме за БСП

Окт 07, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1974

Няма човек, който да не оценява направеното за селото

Обновеното читалище в Маленово, Ямбол, посрещна с бонбони всички, които дойдоха на срещата с кандидатите за кметове на населени места и общински съветници от БСП.

„Няма човек, който да не оценява направеното за селото. Проектът за обновения площад променя изцяло облика на центъра. Важно е и това, че тази есен почти всички проблемни улици на Маленово са чакълирани. Всичко това постигнахме благодарение активната и сериозна подкрепа от страна на кмета Митко Андонов“. Това заяви от името на своите съселяни Живка Кичукова, кандидат за кмет на Маленово от листата на БСП. Тя благодари за положените усилия от страна на кандидатът за кмет на Стралджа Митко Андонов и сподели, че той е един достоен човек, който не дели селата на малки и големи, а се старае да решава всеки проблем в името на хората.

По време на срещата бяха представени кандидатите за общински съветници. Всеки от тях разказа за желанието на общинското ръководство да се подпомага развитието на Маленово и всяко от селата на общината, да се продължават  грижите за възрастните, децата и младите. „Това е политиката на кмета Митко Андонов и то с доказан успех”, каза Койчо Тончев, представител на младите в листата на съветниците. Той подчерта, че се е завърнал в родния край да се реализира и да помага за развитието му. Призивът „Който има съвест, който има чест, да гласува с №6!” се възприе с особено задоволство и видимо въодушевление.

„Както аз, така и моят екип ще продължим  работата за промяна облика на населените места в общината. Грижата за Маленово ще се изразява и в решаване на други важни задачи. Няма да останат без внимание  болните, възрастните и самотните, майките и децата, младите хора. Ще подкрепим създаването на фолклорна група, която да възражда местните традиции и обичаи, ще се радваме на всяка добра идея от ваша страна. И ще  работим  все така заедно в името на нашето общо бъдеще”, категоричен бе Митко Андонов.