Дамски тандем работи с. Тамарино да е сред отличниците

Окт 06, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1284

Недялка Илиева представи приоритетите си за селото

През последните четири години стралджанското село Тамарино се управлява успешно от кметския наместник Недялка Илиева. Най-близо до нея, с готовност винаги да помага, е бившата кметица на селото Стойка Маринова. Този дамски тандем не само има амбициите, но и възможностите да направи много за родното село. На предизборното събрание за представяне кандидатите за кмет на община, общински съветници и кмет на селото Недялка Илиева  разказа за всяка инициатива и представи бъдещите си планове, вече като кандидат за кмет на селото. Присъстващите й дадоха оценка „отличен” за диалогичността, за уважението към хората, за упоритостта в решаване на малки и по-големи проблеми. „Зная, че има още много какво да правим. Но нали затова сме заедно, да се подкрепяме, да си вярваме и да вървим в правилната посока?”, риторично зададе въпроса си тя, обръщайки внимание върху здравата връзка община-кметство и сериозната подкрепа от страна на кмета Митко Андонов.
Младият Янко Добрев,  кандидат за общински съветник, акцентира върху младежката политика на общината и като политолог анализира обстановката в кампанията. „Налице са всички убедителни предпоставки за спечелване на изборите в община Стралджа от кандидатите на БСП”, подчерта той. Мария Толева   наблегна върху  добрата съвместна работа с кметския наместник, разказа за впечатленията си от   множеството прояви в Тамарино, свързани с отбелязване на годишнини, народни празници, възстановяване на традиции, изложби, срещи. „Всичко това са конкретни идеи, осъществени от кметство и читалище. Селото може да оцени старанието. Затова е подкрепата днес, а очакванията ни са това да се случи и на 25 октомври. С номер 6 за Митко Андонов, кандидат за кмет на общината, за общинските съветници от БСП и за Недялка Илиева, кандидат за кмет на селото!”, апелира тя.
     Митко Андонов заяви, че е щастлив да бъде в селото, защото познава този силен дух. „Познавам вашата готовност да подкрепите и мен, и моя екип. Вие неведнъж сте ми давали опора, били сте сред тези, които  смело посочват проблемите, имат идеи, но и решимост да работим заедно. Нека продължим все така напред. За Тамарино, за община Стралджа”, призова г-н Андонов.  
     Срещата приключи с очаквания концерт на ансамбъл „Въжички”. И хорото на площада, което поведе Митко Андонов.