Митко Андонов проведе среща със симпатизанит в Поляна

Окт 02, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1954

Хората заявиха своята убеденост, че това са хората, които добре познават и им вярват

Симпатизанти на БСП посрещната в салонa на читалището в Поляна в община Стралджа с кандидатите от листата на БСП за кмет на общината, общински съветници и кмет на селото. Те заявиха своята убеденост, че това са хората, които добре познават и им вярват. Социалистите си спомниха колко неугледна е била залата преди ремонта, осъществен от общината и с радост отбелязаха, че днес могат в приятна обстановка да посрещнат гостите си, да се радват на програмата на ансамбъл „Въжички”.

„Бюлетина номер 6 ще гарантира бъдещето ни!“, категорични бяха възрастните  мъже и жени, всеки от които искаше да стисне ръката на Митко Андонов, кандидат за кмет на общината, да го увери, че одобрява предизборната му програма и очаква с. Поляна да бъде в полезрението на общинското ръководство и още не малко добри дела да се случат.

„Нашето предимство е, че познаваме всеки от вас, че споделяме болките и радостите ви, че сме готови да помогнем на всеки”, подчерта в обръщението си Мария Толева, кандидат за общински съветник и председател на ОбС на БСП. Тя маркира всичко онова, което под ръководството на далновидния и опитен кмет Митко Андонов е постигнато в различните области – образование и култура, социална политика, здравеопазване. „Няма нерешими проблеми. Нужна е настойчивост, желание и упоритост за изпълнението им”, подчерта Иван Георгиев, споделяйки стореното за Поляна през последния мандат – ремонт на междуселския път Поляна – Александрово, ремонт на читалището, обновление на кметството, ремонт на селски чешми, насипване на улици. „Не е лесно да се управлява община в днешно време. Но с кмет като Митко Андонов, един улегнал и изключително опитен човек, с един екип от професионалисти, можем да постигнем всичко.”, поиска за пореден път доверието на полянци г-н Георгиев.

За значението на добрата връзка между общинско ръководство и ОбС говори Атанаска Кабакова. И за доброто взаимодействие с всяко от селата на общината с пожеланието отново „Заедно да вървим напред!” Митко Андонов, кандидат за кмет на общината, беше посрещнат с очакване и с видимо внимание. Той изрази уважението си към своите другари в листата на съветниците – хора опитни, доказали се в своята професия, млади и по-възрастни, с авторитет и влияние. Увери присъстващите в залата  за предстоящо изграждане на нова база за Центъра за бърза и неотложна помощ във Войника, за намерението да изгради Инспекторат по изпълнение на наредбите на общината, за новите социални проекти, по които предстои да се работи, за реализацията на вече стартиралите. „Доказали сме, че можем, че знаем как да го постигнем! Заедно продължаваме напред”, каза на финала г-н Андонов.

Присъстващите засегнаха различни проблеми на селото, конкретни предложения, препоръки. И естествения завършек на тази полезна среща беше програмата на ансамбъл „Въжички”, който вдигна настроението на всички.