Кандидатите на БСП поздравиха воденските пенсионери по случай празника им

Окт 02, 2015 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1829

Организацията на събитието  бе на кметство Воден

В навечерието на Международния ден на възрастните хора – 1 октомври воденските пенсионери се събраха да отбележат своя празник. Организацията бе на кметство Воден, а гости на тържеството бяха кандидатите на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ за общински кмет, кмет на селото и част от листата от кандидати за общински съветници. Дългогодишният кмет на селото и настоящ кандидат Елена Анева поздрави всички възрастни хора с празника им и вдигна наздравица за тяхно здраве. Напомни им, че винаги е работила за тяхното благополучие и ще продължава да го прави, ако те решат отново да е техен кмет, гласувайки с номер 5 на 25 октомври – както за нея, така и за общински кмет и листата на левицата. 
     Дългогодишният общински кмет и настоящ кандидат за кмет на община Болярово Христо Христов също поздрави пенсионерите. Той сподели радостта си, че както всяка година и тази е заедно с тях на този ден и тази традиция ще продължи и за в бъдеще. Христов обобщи направеното до момента в областта на социалната политика за пенсионерите и като цяло за воденци, начерта и бъдещите насоки в тази област. Накрая им пожела преди всичко здраве и достойни старини.
     Към воденските пенсионери, с поздрав за празника им се обърнаха и Димитър Драгоманов, както и безпартийните представители Янко Анев и Бинка Величкова, както и представителката на коалиционния партньор БЗНС „Александър Стамболийски” Мария Маринова.
     Първият от воденските представители в листата  Димитър Драгоманов заяви, че ще продължи да работи за доброто на съселяните си, както и,  че винаги могат да разчитат на него. Вторият воденски представител в листата на съветници – лекарят Янко Анев пожела на присъстващите много здраве и дълги години да се събират по такива поводи и им гарантира,че и през следващия мандат ще работи за техните интереси.
     Бинка Величкова също честити празника на воденските пенсионери. Добре позната като представител на местния вестник, водеща на културни мероприятия и чест гост на воденските празници, също и като учителка на техните деца и внуци, тя обеща, че все така ще е сред тях.  Мария Маринова също пожела здраве и дълголетие на празнуващите. Като педагог, ги увери, че за техните деца в училище се полагат грижи – както за тяхното образование, така и в социално отношение. Като представител на земеделците в листата, тя заяви, че винаги са подкрепяли политиката на левицата – като най-социално ориентирана и ще работи винаги за доброто на жителите на общината, ако воденци преценят, че най-добрият избор е номер 5.
     Освен с тези пожелания, въпроси и мнения на воденци, празникът продължи и с много песни, танци и настроение.