„БСП за България“ откри кампанията си в община „Тунджа“ в родното село на кандидата за шести мандат – Георги Георгиев

06.10.2023 г.

Коалиция „БСП за България“ откри предизборната кампания в община „Тунджа“ в Крумово - родното село на Георги Георгиев, кандидат за кмет на община за шести мандат.  Рамо до рамо до него като здрава опора застанаха кандидатите за общински съветници и 29 кандидати за кметове на населени места, издигнати от коалицията.

На откриването присъства и заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин, който засвидетелства подкрепата за неговата кандидатура на цялата парламентарна група и на Националния съвет на БСП. 

„Георги Георгиев е честен, достоен и мъдър човек и с натрупания си опит е кметът, от който „Тунджа“ има нужда“, каза в приветствието си Кристиан Вигенин. Той изтъкна и управленските качества на Георги Георгиев – умение да изгражда силни управленски екипи и на това се дължат и успехите на община „Тунджа“.

„Вече пет мандата по волята на мнозинството тунджанци аз нося отговорност за съдбата на Община „Тунджа“ и за всеки един неин гражданин. Уверявам ви, че това е велика отговорност и огромно доверие. Чувствал съм го през всичките тези години и мандати и съм превърнал работата си по този начин в основен смисъл и съдържание на моя живот“, каза в емоционалното си слово кандидатът за кмет Георги Георгиев и допълни, че мотивацията му да се кандидатира отново е, за да продължи разумното, последователно и възходящо развитие на Община „Тунджа“ - с грижа за хората. 

Председателят на БСП – Тунджа Нели Славова подчерта важността на мнозинството в Общинския съвет за успешното управление на кмета и призова всички да гласуват с номер 1 в трите бюлетини – за кмет на община, за общински съветници и за кметове на кметства.