„БСП за България“ в Стралджа – Най-лековитата билка за по-справедлив живот е номер 4 в бюлетината

Юни 26, 2021 ЯМБОЛ Новини Избори 0 779

26.06.2021 г.

На светъл празник  – Еньовден, „БСП за България“ представи листата на коалицията в община Стралджа, като своеобразно откриване на кампанията. Номер 4 в бюлетината е най-лековитата билка, която ще излекува нашия обществено-политически живот и ще направи живота ни по-справедлив и по-солидарен, използвайте я на 11 юли, обърна се към съгражданите си председателят на БСП – Стралджа Йордан Койчев.

Истинската промяна към една социална и суверенна България минава през гласуване с номер 4 на машината и в бюлетината, за да бъде „БСП за България“ водеща в тази промяна, призова водачът на листата на лявата коалиция в Ямбол Кристиан Вигенин.

Той припомни, че промяната в България започна още на предните избори и Бойко Борисов вече не е министър-председател и повече няма да бъде, ГЕРБ не е на власт и повече няма да бъде, но сега е важно коя ще бъде водещата сила, която да продължи промяната, която започна. БСП е единствената партия, която има цялостен план какво и как трябва да се случи в България и компетентен екип от хора, които да го направят, изтъкна още Кристиан Вигенин и очерта посоките на промяната - БСП иска да има бъдеще за младите хора в България, качество на живот и в малките населени места, инвестиции в изоставащите райони, по-добра инфраструктура, да има вода, чист въздух и чиста земя, подкрепа за земеделието. Иска възрастните хора да живеят достойно, младите да имат по-високи доходи, да има по-добро здравеопазване и образование.

За всичко това в програмата на „БСП за България“ има конкретни мерки и ясен план как ще бъде постигнато.

На срещата в Стралджа присъстваха и вторият в листата на „БСП за България“, представителят на Ямбол - д-р Райно Георгиев, третият – кандидатът на „Тунджа“ - Владимир Стоев, петият – коалиционният партньор от АБВ Здравко Златаров, шестият – местният кандидат Койчо Койчев и представителят на ПК „Екогласност“ – Красимира Юрукова – Стоянова.

Поздрав за всички присъстващи на представянето на листата на „БСП за България“ беше концертът на Фолклорен ансамбъл „Тунджа“, а накрая се изви кръшно българско хоро.