С „Час на промяната“ листата на „БСП за България“ символично закри кампанията си в Ямболска област

Апр 02, 2021 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1021

02.04.2021 г.

„Час на промяната“ като символично закриване на кампанията организира листата на „БСП за България“ в 109-те населени места на Ямболска област. Над 120 плодни дръвчета – червена череша, бяха засадени в целия регион от членове и симпатизанти на левицата.

В 4 часа в първия ден от четвъртия месец на годината, само 4 дни преди изборите удари часът на промяната, а засадените червени череши са знак, че е дошло време за ново плодоносно управление, чийто носител е „БСП за България“.

В Кукорево в часа на промяната се включи лично и лидерът на БСП Корнелия Нинова. Заедно с водача на листата Кристиан Вигенин тя засади плодното дръвче и допълни, че тази инициатива е и символ на подкрепа към родното производство.

На символичното закриване присъстваха всички кандидати за народни представители от листата на „БСП за България“ – д-р Райно Георгиев, Георги Чалъков, Нина Терзиева, Стоян Овчаров, Койчо Койчев, Капка Йоргова, Божидара Божилова, членове и симпатизанти на левицата.

„Тук съм да подкрепя една силна листа от почтени хора и професионалисти, които със своите доказани вече качества, могат да дадат принос за управлението на страната“, каза Корнелия Нинова и се обърна към присъстващите: „Неделя е решаващ ден за бъдещето на родината ни. Изправени сме пред сериозен избор – искаме ли да продължим постарому или искаме да поемем по пътя на спасяването от ковид кризата, възстановяването на икономиката, осигуряването на работа и на добри заплати и пенсии“. Тя призова хората да не страхуват, да не се поддават на манипулации, да не продават гласа си, защото продават бъдещето си – своето и на своите деца и допълни: „Истината е, че единствената партия, която може да свали ГЕРБ и да даде нов хоризонт на България в момента е БСП. Моментът е решаващ. Затова се обръщам към всички вас: на 4.04. с номер 4 подкрепете БСП, защото не само че 4 години бяхме опозиция, но за 4 години ние станахме алтернатива. Внесли сме над 1 300 предложения в парламента за закони с грижа за хората. Изготвихме своя ясен и конкретен план  за управление, включително и за първите 100 дни. Знаем откъде да започнем и какви проблеми да решим още от първия ден. Можем да го направим, ако ни подкрепите и заедно на 4.04  да започнем промяната на България с грижа за хората“.