Корнелия Нинова: Моментът е решаващ - само БСП може да свали ГЕРБ от власт

Апр 01, 2021 ЯМБОЛ Новини Избори 0 1712

Корнелия Нинова прие 24 нови члена на БСП в Ямбол

„Неделя, 4 април, е решаващ ден за бъдещето на родината. Изправени сме пред избор – искаме ли да продължим постарому или искаме да поемем по пътя на спасяването от ковид кризата, възстановяването на икономиката, осигуряването на работа и на добри заплати и пенсии. Нека хората не се страхуват, да не се поддават на манипулации, да не продават гласа си, защото продават бъдещето си – своето и на своите деца. Истината е, че единствената партия, която може да свали ГЕРБ и да даде нов хоризонт на България в момента е БСП. Моментът е решаващ. Затова се обръщам към всички вас: на 4.04. подкрепете БСП, защото не само че 4 години бяхме опозиция, но за 4 години ние станахме алтернатива. Внесли сме над 1 300 предложения в парламента за закони с грижа за хората. Изготвихме своя ясен и конкретен план  за управление, включително и за първите 100 дни. Знаем откъде да започнем и какви проблеми да решим още от първия ден. Можем да го направим, ако ни подкрепите и заедно на 4.04  да започнем промяната на България и с грижа за хората“. Това заяви Корнелия Нинова пред социалистите и симпатизантите в Ямбол.

В самото сърце на града, пред шатрата на „БСП за България“, лидерът на българските социалисти връчи електронни членски карти на 24 нови членове. Нинова поздрави влелите се в БСП и призова още веднъж: „Ако искаме да променим родината нека да го направим на 4.04. с №4 в бюлетината с грижа за хората“.

 Точно в 4 часа следобед днес засадиха череши във всички 109 населени места на област Ямбол социалистите от региона като нарекоха събитието „Часът на промяната“. Засаждането на фиданките е инициатива от предизборната кампания на „БСП за България“, чийто водач на листата там е Кристиан Вигенин.

Лично лидерът на БСП Корнелия Нинова се включи като засади заедно с водача плодно дръвче в близкото до Ямбол село Кукорево. Ритуалът по засаждането на череша е знак за подкрепа на българското земеделие в символичния четвърти час в първия ден на месеца, както символ на промяната и новото плодоносно управление, чийто носител е „БСП за България“.

По-рано през деня Корнелия Нинова посети Хасково и се срещна със съпартийци и единомишленици от цялата област. Председателят на БСП разговаря с майки от Сдружението „Българско семейство“.